mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
in /home2/goldenre/public_html/ip_cms/includes/db.php on line 25

WARNING session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home2/goldenre/public_html/ip_cms/includes/error_handler.php:60)
in /home2/goldenre/public_html/ip_cms/frontend/session.php on line 21

WARNING session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home2/goldenre/public_html/ip_cms/includes/error_handler.php:60)
in /home2/goldenre/public_html/ip_cms/frontend/session.php on line 21

Golden Restaurant
Mirë se vini te Golden Restaurant në Prishtinë
Hotline: +377 45 38 38 38
Organizime
Organizime të ndryshme si dasma dhe ahengje tjera familjare, etj
Meny e pasur
Meny e pasur me specialitete vendore, tradicionale dhe europiane
Pije të ndryshme
Të gjitha llojet e pijeve freskuese dhe alkoolike

Pamje nga hapsira ekskluzive

MBRËMJET MUZIKORE

8 MARSI ne GOLDEN Restaurant

Golden Restaurant posedon sallë moderne me kapacitet deri në 500 ulëse dhe parking për 150 vetura.

Tek ne do të gjeni shërbim profesional dhe meny te pasur me specialitete vendore dhe europiane.

Gjithçka e menduar mirë, që Ju të dashur mysafirë të ndjeheni rehat dhe të shërbyer në mënyrën më të mirë.

Rezervo Online

Golden Restaurant ju sjellë ekskluzivitetin dhe luksin që i bën organizimet tuaja të veçanta duke iu falënderuar ambientit, menysë së pasur dhe cilësisë së lartë të shërbimit

Design by TickMedia ©2014