Mirë se vini te Golden Restaurant në Prishtinë
Hotline: +377 45 38 38 38
Rezervoni online

Plotëso formën e rezervimit

Faleminderit për rezervimin e bërë. Së shpejti dikush nga stafi ynë do të ju kontaktojë për konfirmimin e rezervimit dhe procedurave tjera.

Restauranti

Golden Restaurant posedon sallën me kapacitet deri në 500 ulëse si dhe parking për 150 vetura.

Tek ne do të gjeni shërbim profesional, meny te pasur me specialitete vendore dhe europiane.

Gjithçka e menduar mirë, që Ju të dashur mysafirë të ndjeheni rehat dhe të shërbyer në mënyrën më të mirë.

Shiko fotografitë

Golden Restaurant ju sjellë ekskluzivitetin dhe luksin që i bën organizimet tuaja të veçanta duke iu falënderuar ambientit, menysë së pasur dhe cilësisë së lartë të shërbimit

Design by TickMedia ©2014