Mirë se vini te Golden Restaurant në Prishtinë
Hotline: +377 45 38 38 38
Golden Restaurant

Restaurant ekskluziv

Një dimension tjetër. Ndjenje e të veçantës e plotësuar me të gjitha komditetet qe kërkon një Restaurant Modern.

Vend ideal për organizimin e ahengjeve dhe organizimeve tuaja, si:

  • Dasma,
  • Fejesa,
  • Syneti,
  • Mbremje te Maturës,
  • Absolventiada,
  • Mbremje Muzikore,
  • Seminare,
  • Konferenca, etj.


Golden Restaurant posedon një sallë moderne me kapacitet deri në 500 ulëse, si dhe parking për 150 vetura. Tek ne do të gjeni shërbim profesional dhe meny te pasur me specialitete vendore dhe europiane.

Gjithçka e menduar mirë, që Ju të dashur mysafirë të ndjeheni rehat dhe të shërbyer në mënyrën më të mirë. Çmime korrekte dhe shërbim profesional, ofron Golden Restaurant në Prishtinë

Na vizitoni dhe do bindeni në shërbimet tona.

Golden Restaurant

Golden Restaurant posedon sallë ekskluzive me kapacitet deri në 500 ulëse dhe parking për 150 vetura.

Tek ne do të gjeni shërbim profesional, me meny të pasur me specialitete vendore dhe europiane.

Gjithçka e menduar mirë, që Ju të dashur mysafirë të ndjeheni rehat dhe të shërbyer në mënyrën më të mirë.

Rezervo Online

Golden Restaurant ju sjellë ekskluzivitetin dhe luksin që i bën organizimet tuaja të veçanta duke iu falënderuar ambientit, menysë së pasur dhe cilësisë së lartë të shërbimit

Design by TickMedia ©2014