Mirë se vini te Golden Restaurant në Prishtinë
Hotline: +377 45 38 38 38
Kontakti

Informatat kontaktuese

Adresa e Golden Restaurant:
Lagjja "Kalabri" (ish Emshir), prapa Restaurant "Garden" në Prishtinë

Telefon:
Mob: +377 45 38 38 38
Mob: +377 45 22 82 28

E-mail:
info@golden-restaurant.com

golden-restaurant@hotmail.com

Na kontaktoni online

Faleminderit, së shpejti do të përgjigjemi!

Ku ndodhemi

Golden Restaurant ju sjellë ekskluzivitetin dhe luksin që i bën organizimet tuaja të veçanta duke iu falënderuar ambientit, menysë së pasur dhe cilësisë së lartë të shërbimit

Design by TickMedia ©2014