Mirë se vini te Golden Restaurant në Prishtinë
Hotline: +377 45 38 38 38
Galeria

Foto të ndryshme nga Golden Restaurant

Video nga Golden Restaurant në Prishtinë

Golden Restaurant ju sjellë ekskluzivitetin dhe luksin që i bën organizimet tuaja të veçanta duke iu falënderuar ambientit, menysë së pasur dhe cilësisë së lartë të shërbimit

Design by TickMedia ©2014